Tienerkamp BreakOut – Graag uw gebed!

breakout-kamp-jong-bisdom-haarlem-2018-olvternood

Tienerkamp BreakOut – Graag uw gebed!

Dit weekend tot en met woensdag is er op het heiligdom en in het Julianaklooster veel reuring! Met 61 tieners en 30 jongeren en volwassenen zullen we het kamp BreakOut gaan beleven met als thema: Extraordinary!

Toen we begonnen aan de voorbereiding wilden we graag dat er in ieder geval weer 40 tieners zouden gaan komen, zoals de afgelopen twee jaren, maar Moeder Esperanza had duidelijk hogere verwachtingen. Moeder hoopte dat er 60 tieners zouden gaan komen en zo waar, de afgelopen week kwam de teller nét voorbij de 60! Het geeft ons wat logistieke uitdagingen om 90 man te huisvesten en eten te geven, maar is het niet een prachtig luxeprobleem om teveel jeugd binnen te krijgen?!

We zullen veel gaan beleven in de vorm van spellen, catecheses, H. Mis, Biecht, nog meer spellen en ook een speciale dag waarbij de jongens en meiden er apart op uit gaan. En met zoveel jeugd bij elkaar is het natuurlijk altijd al een feest!

Graag vraag ik om uw gebed voor dit kamp, voor alle tieners en voor alle leiding. Een tienerkamp als BreakOut is heel belangrijk om met leeftijdsgenoten in een katholieke omgeving te zijn en zo te groeien. Bidt graag dat ze God dieper ontmoeten en stappen in geloof mogen zetten. Bidt graag dat ze ook veel plezier zullen hebben en dat er geen ongelukken gebeuren! En bidt graag dat ze gesterkt weer verder mogen gaan, met God en Maria.

Dank voor uw gebed!

Kapelaan Johannes

Delen

Priester gewijd in 2014 is kapelaan van Voorst voornamelijk werkzaam in de parochies van de Zaanstreek en voor een klein deel ook op het heiligdom. Speerpunten zijn jeugdwerk en catechese.

Recent Sermons