DONEREN

WIJ ZIJN AFHANKELIJK VAN UW VRIJGEVIGHEID

Helpt u ook mee met uw bijdrage voor de verharding van de belangrijkste hoofdpaden van het Kapelbos?


Veel mensen komen in het voorjaar weer naar het Kapelbos. We zien echter dat de kwaliteit van de paden veel te wensen overlaat. Op veel plekken zijn er behoorlijke oneffenheden en als het regent ontstaan er al gauw grote plassen die lastig zijn te omzeilen als wandelaar. Vooral voor mensen die slechter ter been zijn is dit vervelend.

Verharding hoofdpaden Kapelbos: 1.000 m2 benodigd

We zouden daarom graag de belangrijkste hoofdpaden van het Kapelbos willen verharden. Ook voor rollators zouden deze paden dan goed toegankelijk zijn. Uiteraard willen we hierbij het groene karakter van het Kapelbos bewaren.

Hieronder vindt u een impressie van het beoogde resultaat. Om dit project te kunnen realiseren willen we uw hulp vragen. De kosten voor een vierkante meter komen uit op circa €30. In totaal is 1.000 vierkante meter nodig. Zou u willen overwegen één of meerdere vierkante meters voor uw rekening te nemen?

U kunt gebruik maken van onderstaand donatieformulier. Zelf uw gift overmaken kan natuurlijk ook. Stort uw gift op reknr. NL25 INGB 00 00 672 168 t.n.v. Diocesaan Heiligdom OLV ter Nood o.v.v. Jaaractie 2021 Verharding hoofdpaden Kapelbos.

N.B. Onze actie voor de Genadekapel is voltooid; het benodigde bedrag van € 55.000 is binnen! Hartelijk dank aan al degenen die hebben bijgedragen. We houden u op de hoogte van de komende werkzaamheden aan de Genadekapel.
olv-ter-nood-doneren-steunactie-hoofdpaden-park-heiloo-01

Impressie van de huidige situatie

olv-ter-nood-doneren-steunactie-hoofdpaden-park-heiloo-02

Impressie van het beoogde resultaat. (Afbeelding uit een ander park)

DONATIEFORMULIER

Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Geen registratie of account nodig. U kunt veilig en eenvoudig doneren met iDeal. Hartelijk dank voor uw vrijgevigheid.