JONGEREN

JONGERENACTIVITEITEN EN ZOMERKAMPEN


Jongeren


Voor tieners en jongeren organiseren wij veel activiteiten. Tienerkampen, filmavonden, retraites en andere activiteiten. Het is voor jongeren een mooie gelegenheid om samen met leeftijdsgenoten geïnspireerd stil te staan en het leven te beleven. Wil je graag weten welke activiteiten er gepland zijn? Neem dan contact op met het secretariaat via info@olvternood.nl.


tienerkamp_breakout_heiloo0-1038x576JONGERENVERBLIJF & SLAAPZALEN

Onder tieners verstaan wij groepen van jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die onder begeleiding van volwassenen een of meerdere dagen in het Gastenhuis willen zijn. Onder jongeren verstaan wij groepen van mannen en vrouwen van tenminste 18 jaar tot 35 jaar, al of niet met begeleiding. De slaapzalen bieden een prima comfort: stapelbedden met goede matrassen en moderne douche- en toiletruimten. De zolder is ingericht met banken, tafels en stoelen, zitzakken en spellen: geschikt om te chillen en actief te werken.

HET KLOOSTER

Ons Gastenhuis maakt deel uit van de bedevaartplaats. Het is gehuisvest in het voormalig Julianaklooster. Met veel zorg en liefde voor de authentieke details zijn in het klooster comfortabele kamers met douche en toilet gerealiseerd. Gasten hebben toegang tot het bedevaartterrein waar dagelijks Eucharistievieringen plaats vinden en op weekdagen voor de viering de Rozenkrans wordt gebeden. Gasten zijn van harte welkom om daarbij aan te sluiten.
jongerenverblijf-zomerkamp-tieners-onze-lieve-vrouw-ter-nood-2


HUISREGELS


Alle tarieven zijn inclusief handdoeken en bedlinnen. Voor groepen gelden andere tarieven; inchecken is vanaf 15:00 uur en uitchecken kan tot 10:00 uur. Wij ontvangen je graag op weekdagen tussen 9:00 – 21:00 uur. In verband met andere gasten en gebedstijden, binnenshuis, zoveel mogelijk de rust en stilte bewaren. Op de jongerenzolder speelt dit minder een rol. Het is niet toegestaan alcoholische dranken mee te nemen in het klooster. In verband met het ingestelde brandalarm mogen binnenshuis geen kaarsen worden gebrand en mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn niet toegestaan.