VERGADEREN

EEN UNIEKE & MOOIE VERGADERLOCATIE IN HEILOO E.O.


VERGADEREN IN HET KLOOSTER


Vergaderen in ons klooster? U bent van harte welkom! We beschikken over een prachtig Gastenhuis, waar u één of meerdere nachten kunt boeken, zowel individueel als voor groepen. In het klooster kunt u verschillende spreekkamers en vergaderzalen reserveren. Naast de verschillende vergaderfaciliteiten beschikt het klooster ook over een jongerenzolder en filmzaal en twee groepsaccommodaties.

heiligdom-onze-lieve-vrouw-ter-nood


HET KLOOSTER

Het Gastenhuis & conferentiecentrum maakt deel uit van de bedevaartplaats. Het is gehuisvest in het voormalig Julianaklooster dat werd gebouwd in 1932 en in 2009 volledig is gerenoveerd. Het Gastenhuis  heeft naast de 1 en 2 persoons kamers ook twee conferentiezalen, 2 spreekkamers, dinerzaal, filmzaal, huiskamer, 2 groepsaccommodaties en een prachtige kloosterkapel. De conferentiezalen, voorzien van audiovisuele apparatuur, lenen zich uitstekend voor lezingen, conferenties, seminars of trainingen en andere bijeenkomsten.  Alle ruimten zijn per lift bereikbaar.DE ENGELENZAAL

De Engelenzaal is de grootste conferentieruimte. De zaal heeft een vaste opstelling voor 40 personen en heeft een capaciteit tot 120 personen (theater-opstelling). De Engelenzaal kijkt uit op de kloostertuin en geeft daar toegang toe middels twee serres die op mooie dagen geheel geopend kunnen worden, zodat tuin en zaal in elkaar overlopen. De Engelenzaal beschikt over audio- en presentatieapparatuur, die u vrij kunt gebruiken.


de lourdeszaal olvternoodDE LOURDESZAAL

De Lourdes zaal heeft een staandaard U-shape opstelling voor 16-18 pers, maar kan ook goed ingericht en gebruikt worden voor kring gesprekken, De Lourdes zaal beschikt over eigen audio apparatuur en een beamer + scherm. Alle zalen en spreekkamers kijken uit op de klooster tuin.
DE BANNEUXKAMER & FATIMA ONTVANGSTKAMER

Naast de conferentie zalen heeft het klooster ook nog de beschikking over 2 ruime spreekkamers voor groepsoverleg en die ook te gebruiken zijn na een plenaire sessie in de Engelenzaal als break-out room of bijvoorbeeld als cursus ruimte voor kleine groepen zeer geschikt zin.
banneuxkamer-onze-lieve-vrouw-ter-noodeetzaal-de-refter-olvternood
DINERZAAL DE REFTER

Het Gastenhuis beschikt over een eigen dinerzaal De Refter, die geschikt is voor maximaal 60 personen. Hier serveren wij het ontbijt buffet en lunch. In de huiskamer serveren wij meestal de avond maaltijd. De Refter is eventueel ook te gebruiken als extra groepsruimte
TARIEVEN & RESERVEREN

Het klooster ademt een ingetogen sfeer van rust, aandacht en inspiratie. Dankzij de centrale ligging, dichtbij de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam (Schiphol per auto 45 min) biedt onze locatie uitstekende mogelijkheden voor al je bijeenkomsten. Je kan een vergaderzaal of spreekkamer reserveren op basis van een arrangement (vanaf 10 personen). Is het gezelschap met minder personen, dan geldt de losse zaalhuur prijs. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of voor een offerte op maat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 072-5051288 of mailen naar info@olvternood.nl.
slapen-in-het-klooster-heiloo