Disclaimer

Dit is de website van het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Aan de informatie op deze website is de grootst mogelijke zorg wordt besteed. Maar: het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit, of verband houdt met, het gebruik van deze website of de onmogelijkheid om deze te gebruiken.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen of in licentie te geven. Het is uitsluitend toegestaan de informatie van deze site, zoals artikelen, foto’s en teksten, voor persoonlijk of parochieel gebruik over te nemen. Bronvermelding van de website en eventuele naamsvermelding van de auteur is verplicht indien informatie uit deze website wordt afgebeeld of geciteerd.

Het is niet toegestaan een hyperlink naar deze website zo in te richten dat een internetgebruiker de website van Bisdom Haarlem-Amsterdam in een frame te zien krijgt van een andere internetpagina.

Waar wordt gelinkt naar websites van derden heeft het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood geen invloed op de inhoud van die websites, zijn eventuele opinies niet per definitie die van het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood en aanvaart Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood geen enkele aansprakelijkheid.