GASTENHUIS

JE BENT VAN HARTE WELKOM


Overnachten in het Klooster


Overnachten in ons klooster? Je bent van harte welkom! Wij beschikken over een prachtig Gastenhuis, waar je één of meerdere nachten kunt reserveren, zowel individueel als voor groepen. In het klooster kun je ook een bijeenkomst organiseren in een van onze vergaderruimtes en spreekkamers. Naast de verschillende 1 of 2 persoonskamers beschikt het klooster ook over een jongerenzolder, een filmzaal en 2 groepsaccommodaties. Klik hier als direct een boeking wil maken voor een overnachting.
slapen-in-het-klooster-heiloo


HET KLOOSTER

Ons Gastenhuis is gehuisvest in het voormalig Julianaklooster en telt dertien serene 1 en 2 pers. kamers, waaronder een kamer voor lichamelijk gehandicapten. De kamers bieden mogelijkheden om privé enige dagen rust te vinden, maar ook om in groepsverband te verblijven. De kamers zijn voorzien van sanitair. Je kunt reserveren op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension. De warme maaltijd wordt geserveerd op basis van een wisselend 3 gangen menu. Bij reservering kun je aangeven of je vegetarisch bent, of allergisch bent voor een bepaald product.TARIEVEN & RESERVEREN

Voor dit jaar hanteren wij de onderstaande de tarieven:
Voor dit jaar hanteren wij de onderstaande de tarieven:
1 persoonskamer vol pension € 75,- per nacht
1 persoonskamer logies en ontbijt € 65,- per nacht
2 persoonskamer volpension € 125,- per kamer per nacht
2 persoonskamer logies en ontbijt € 105,- per kamer per nacht
Tarieven zijn excl. toeristenbelasting € 0,75 p.p.pn Reserveren kan via de volgende link (link volgt).
olv-ter-nood-gastenhuis-kamer.jpeg


HUISREGELS


HUISREGELS

Alle tarieven zijn inclusief handdoeken en bedlinnen. Voor groepen gelden andere tarieven; inchecken is vanaf 15:00 uur en uitchecken kan tot 11:00 uur. Wij ontvangen je graag op weekdagen tussen 9:00 – 21:00 uur. In verband met andere gasten en gebedstijden, binnenshuis, zoveel mogelijk de rust en stilte bewaren. Op de jongerenzolder speelt dit minder een rol. Het is niet toegestaan alcoholische dranken mee te nemen in het klooster. In verband met het ingestelde brandalarm mogen binnenshuis geen kaarsen worden gebrand en mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn niet toegestaan.