GASTENHUIS

JE BENT VAN HARTE WELKOM


Overnachten in het Klooster


Overnachten in ons klooster? Je bent van harte welkom! Wij beschikken over een prachtig Gastenhuis, waar je één of meerdere nachten kunt reserveren, zowel individueel als voor groepen. In het klooster kun je ook een bijeenkomst organiseren in een van onze vergaderruimtes en spreekkamers. Naast de verschillende 1 of 2 persoonskamers beschikt het klooster ook over een jongerenzolder, een filmzaal en 2 groepsaccommodaties. Bel naar +31 (0)72-5051288 of mail naar info@olvternood.nl als je een boeking wil maken.
slapen-in-het-klooster-onze-lieve-vrouw-ter-nood-heiloo


HET KLOOSTER

Ons Gastenhuis is gehuisvest in het voormalig Julianaklooster en telt dertien serene 1 en 2 pers. kamers, waaronder een kamer voor lichamelijk gehandicapten. De kamers bieden mogelijkheden om privé enige dagen rust te vinden, maar ook om in groepsverband te verblijven. De kamers zijn voorzien van sanitair. Je kunt reserveren op basis van logies en ontbijt, halfpension of volpension. De warme maaltijd wordt geserveerd op basis van een wisselend 3 gangen menu. Bij reservering kun je aangeven of je vegetarisch bent, of allergisch bent voor een bepaald product.TARIEVEN & RESERVEREN per 1 augustus 2023

Voor dit jaar hanteren wij de onderstaande tarieven:

1 pers.kamer volpension €92,50- per nacht

1 pers.kamer halfpension €82,- per nacht

1 pers.kamer logies & ontbijt €77,50- per nacht

2 pers.kamer volpension €149,- per kamer per nacht

2 pers.kamer halfpension €128,- per kamer per nacht

2 pers.kamer logies & ontbijt €123,- per kamer per nacht

Bed op slaapzaal volpension €70,- per persoon per nacht *

Bed op slaapzaal halfpension €60,- per persoon per nacht *

Bed op slaapzaal logies & ontbijt €46,- per persoon per nacht *

Tarieven zijn excl. toeristenbelasting €0,75 p.p.p.n.

* Voor het overnachten in een slaapzaal geldt:

-Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen

-Douche en toilet op de gang

 

Bel naar +31 (0)72-5051288 of mail naar info@olvternood.nl als je een boeking wil maken
olv-ter-nood-gastenhuis-kamer.jpeg


HUISREGELS


Alle tarieven zijn inclusief handdoeken en bedlinnen. Voor groepen gelden andere tarieven; inchecken is va 14:00 tot 16:00 uur. U dient de kamer uiterlijk om 10.00 uur te verlaten .  In verband met andere gasten en gebedstijden, binnenshuis, zoveel mogelijk de rust en stilte bewaren. Op de jongerenzolder speelt dit minder een rol. Het is niet toegestaan alcoholische dranken mee te nemen in het klooster. In verband met het ingestelde brandalarm mogen binnenshuis geen kaarsen of wierrook worden gebrand en mag niet worden gerookt. Huisdieren zijn niet toegestaan.