Van-nature-verbonden-cursus-olv-ter-nood-heiloo agenda

Van nature verbonden – Workshop bezinnend schrijven | 13 mei

Word je wel eens moe van alles wat je moet doen en vooral laten voor het klimaat? Zou je je hier spontaner en meer vanuit je hart voor willen inzetten? Houd je van schrijven en ben je graag buiten?  Annemarie Pronk, bekend van de cursus bezinnend autobiografisch schrijven ‘Stroom van Leven’, geeft een workshop waarbij je de levende natuur om je heen op de voorgrond plaatst.

Deze workshop maakt deel uit van het publieksprogramma rond de speciale buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur op het Heiligdom.

Bewust waarnemen en schrijven
De natuur vormt voor jou misschien ook wel hooguit de achtergrond van je dagelijks leven. In deze workshop treden alle levende wezens die je omringen, op de voorgrond. Van grasspriet tot vogel. Wandelend, bewust waarnemend en uiteraard schrijvend merk je wat dat doet met jouw beleving van de natuur. Je schrijft niet wat je vooraf bedenkt, maar wat er als vanzelf op papier komt.

Verbonden met al dat leeft
Deze middag beoogt je gevoel van verbondenheid met alles dat leeft, te versterken. Dan is de zorg voor de aarde geen dorre plicht meer, maar iets dat je met liefde doet. Als de weersomstandigheden het toelaten, vindt een deel van het programma buiten plaats.

Bekijk ook de schrijfworkshop ‘Pennenvruchten’ op 2 september 2023. Meer over de cursus bezinnend autobiografisch schrijven ‘Stroom van Leven’, die in september weer start lees je hier.

Cursusleiding
Tijdens deze workshop word je begeleid door Annemarie Pronk. Zij geeft cursussen waarin zij bezinning stimuleert met behulp van creatieve werkvormen. Zij heeft de sociale academie en de hbo-theologie gedaan en de laatste jaren volgde zij diverse nascholingen om schrijfactiviteiten te begeleiden.

Leg via de winkel meteen je deelname vast, want er is slechts een beperkt aantal plekken!

Datum
Zaterdag 13 mei 2023

Tijd
13.30 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.15 uur)

Prijs
€ 27,50 (inclusief koffie/thee). Koop hier je deelnamebewijs.

Locatie
Start in Het Oesdom, theehuis van Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146, Heiloo

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

mei 13 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Locatie

Oesdom
Kapellaan 144

Organisator

OLV ter Nood
OLV ter Nood
Telefoon
+31 (0)72-5051288
Email
info@olvternood.nl
Website
OLV ter Nood