pennenvruchten cursus olv ter nood heiloo

Pennenvruchten – Workshop bezinnend schrijven | 2 september

Wat kan een boom wat jij niet kunt? Zou je wel eens in de bast van een boom willen kruipen? Ben je benieuwd wat je kunt leren van bomen en hun symboliek? Houd je van schrijven en ben je graag buiten? Annemarie Pronk, bekend van de cursus bezinnend autobiografisch schrijven ‘Stroom van Leven’, geeft een workshop waarbij je jezelf al schrijvend bezint op jouw relatie met de natuur en wat jij kunt doen om haar te beschermen.

Deze workshop maakt deel uit van het publieksprogramma rond de speciale buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur op het Heiligdom.

Vruchtenboom inspireert
De bomen in het park bieden je hierbij inspiratie. Je richt je aandacht in het bijzonder op de vruchtenboom die Onze Lieve Vrouw ter Nood in de herfst van 2022 heeft geplant. Deze symboliseert een nieuwe verhouding met de natuur. Hoe kan en wil jij hieraan bijdragen?

Verras jezelf
In je pennenvruchten lees je jouw antwoord op bovenstaande vraag. Dat zou nog wel eens heel verrassend kunnen zijn. Je bedenkt namelijk niet vooraf wat je gaat schrijven, maar ontdekt in het moment wat er als vanzelf uit je pen vloeit. Als de weersomstandigheden het toelaten, vindt een deel van het programma buiten plaats.

Over Annemarie Pronk
Tijdens deze workshop word je begeleid door Annemarie Pronk. Zij geeft cursussen waarin zij bezinning stimuleert met behulp van creatieve werkvormen. Zij heeft de sociale academie en de hbo-theologie gedaan en de laatste jaren volgde zij diverse nascholingen om schrijfactiviteiten te begeleiden.

Leg via de winkel op deze site meteen je deelname vast en schaf een deelnamebewijs aan. Er is slechts een beperkt aantal plekken!

Datum
Zaterdag 2 september 2023

Tijd
13.30 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.15 uur)

Prijs
€ 27,50 (inclusief koffie/thee) – naar de winkel

Locatie
Start in Het Oesdom, theehuis van Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146, Heiloo

Bekijk ook de schrijfworkshop ‘Van nature verbonden’ op 13 mei 2023. Meer over de cursus bezinnend autobiografisch schrijven ‘Stroom van Leven’, die in september weer start lees je hier.

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

sep 02 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 18:00

Kosten

€27,50

Locatie

Oesdom
Kapellaan 144

Organisator

OLV ter Nood
OLV ter Nood
Telefoon
+31 (0)72-5051288
e-mail
info@olvternood.nl
Website
OLV ter Nood
QR code