Natuurlijke lessen voor jouw dagelijks leven – lezing Mirjam van der Vegt | 11 september

Leren van de natuur, van de grond, van bomen? Jazeker! Spreker en auteur Mirjam van der Vegt ziet de natuur als prachtige inspiratiebron voor ons dagelijks leven. Kijk om je heen en word wijs.

Deze lezing maakt onderdeel uit van het publieksprogramma rondom buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur.

Levenslessen
Wist je dat een mens gelukkiger wordt wanneer hij 20 minuten per dag buiten doorbrengt? Je bent gemaakt voor de buitenlucht en tijdens deze lezing geeft Mirjam je graag inspiratie!

Je gaat aan de slag met de natuurlijke omgeving. Je leert prachtige lessen van de bomen, de grond en jouw natuurlijke habitat. Levenslessen uit kloosters worden verbonden met natuur en jouw dagelijkse praktijk. Je hoeft geen groene vingers te hebben om deze workshop te volgen – je zult versteld raken door de wonderen van de schepping en de lessen rondom rust en ruimte.

Over Mirjam van der Vegt
Mirjam van der Vegt (1977) is stiltetrainer, inspiratietrainer in bedrijven, spreker en auteur. In het verleden was ze werkzaam als journalist bij diverse actualiteitenprogramma’s.
Ze schreef de veelgelezen Stiltelijn, naar aanleiding waarvan ze trainingen, lezingen en retraites verzorgt. Haar boek De kracht van rust werd verkozen tot beste spirituele boek van 2021.

Bij haar publicaties verzorgt ze interactieve lezingen en online trainingen in binnen- en buitenland voor diverse doelgroepen. Ze doorbreekt de stilte graag voor mensen die onder de radar leven, zoals voor vluchtelingen. Ook is ze ambassadeur van Stichting Chaos en Verwondering en Tearfund.

Leg via de winkel meteen je deelname vast.

Datum
Maandag 11 september 2023

Tijd
13.30 – 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur)

Prijs
€ 20,00 (inclusief koffie/thee) / naar de online winkel

Locatie
Engelenzaal in het Julianaklooster, Kapellaan 146, Heiloo

Het evenement is afgelopen.

Datum

sep 11 2023
Verlopen!

Tijd

13:00

Locatie

Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood
Kapellaan 144
QR code