Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen – lezing Arjan Postma | 27 mei

Zaterdag27 mei is TV-boswachter Arjan Postma bij het Onze Lieve Vrouw ter Nood om een lezing te geven. Hij heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken. Dat past prachtig in ons activiteitenprogramma rond de buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur.

Unieke verhalen
Arjan ziet bijzondere parallellen tussen mens en dier en met zijn aanstekelijke manier van vertellen, levert dit unieke verhalen op. Zo laat hij ons zien hoe één gekke mier de wereld kan veranderen en neemt hij je mee langs dieren die theater maken, hun eigen potje koken en zelfs complete steden bouwen. Daarnaast komen er ook grote thema’s voorbij als leiderschap, samenwerking en liefde.

Door de vrolijke parades van getuigen uit de dierenwereld zijn Arjans verhalen altijd origineel en verrassend. In zijn laatste boek met dezelfde titel als deze lezing laat hij je ook zien dat we onszelf vooral niet altijd te serieus moeten nemen.

Over Arjan
Arjan Postma is als meesterverteller een graag geziene gast op radio en televisie. Hij is bekend als presentator van Het zijn net mensen en schuift regelmatig aan als natuurduider in diverse talkshows zoals RTL Late Night, Jinek & DWDD. Daarnaast geeft hij lezingen. Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen is zijn vierde boek.

Wil je bij deze lezing aanwezig zijn? Via de online winkel kun je direct een toegangsbewijs aanschaffen en daarmee een plek reserveren.

Datum
Zaterdag 27 mei 2023

Programma
14.30 uur aanvang (ontvangst vanaf 14.00 uur)
16.00 uur afsluiting met drankje en hapje. Er is mogelijkheid om een boek te kopen en te laten signeren.
16.30 uur einde.

Prijs
€ 20,00 (inclusief hapje/drankje) / naar de online winkel

Locatie
Engelenzaal in het Julianaklooster, Kapellaan 146, Heiloo

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

mei 27 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Locatie

Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood
Kapellaan 144
QR code