HET OESDOM

KOFFIE & THEEHUISJE EN RELIGIEUZE WINKEL VOOR EEN UNIEK CADEAU


HET OESDOM


In het park kun je genieten van een kopje koffie of thee, diverse dranken en een kleine snack bestellen. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen en voor de kinderen een speeltuintje waar ze zich kunnen vermaken. Zomers is er een uitgebreid terras. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.


oesdom-koffie-theehuis-heiloo-olvternood

BIJZONDERE RELIGIEUZE GESCHENKEN

In het Oesdom kun je ook een bijzonder cadeautje kopen. In de religieuze winkel zijn kaarsen, boeken, beelden, rozenkransen, kaarten en diverse bijzonder Katholieken geschenken beschikbaar. Theehuis het Oesdom ligt middenin het park en nodigt uit voor een wandeling in het mooie landgoed langs de kruisweg en een bezoek aan de Historische Genadekapel of Runxputte met heilzaam water. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.GENIETEN VAN HET PARK

Na afloop van de Heilige Eucharistie, een bezoek aan een van de beide Kapellen en/of een wandeling in het Kapelbos en een bezoek aan de Put is er in het Oesdom de gelegenheid voor een kopje koffie met koek of een ijsje. In het Oesdom is ook een winkel gevestigd, waar je leuke cadeau’s kunt kopen, zoals boeken, beelden en devotionalia. Achter het Oesdom kunnen de kinderen heerlijk spelen in het nieuwe speeltuintje dat in de zomer van 2018 feestelijk is geopend.

 speeltuin-heiloo-olvternood

onze lieve vrouw ter nood fietsen in heiloo opladen

WANDELEN EN FIETSEN

Bij de entree van het Oesdom hangt een groot bord met uitleg en met een QR code waarmee de routes gemakkelijk kunnen worden gedownload voor op je mobiele telefoon. Ook handig, bij het Oesdom kun je niet alleen genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers, er staan ook oplaadpunten om je elektrische fiets op te laden. Bezoek deze pagina voor fiets- en wandelroutes.
OPENINGSTIJDEN

Van 1 november tot 1 april is het Oesdom geopend op zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 16.30 uur.
Van 2 april tot 31 oktober is het Oesdom dagelijks geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur.