HET OESDOM

KOFFIE & THEEHUISJE EN RELIGIEUZE WINKEL VOOR EEN UNIEK CADEAU


HET OESDOM


In het park kun je genieten van een kopje koffie of thee, diverse dranken en een kleine snack bestellen. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen en voor de kinderen een speeltuintje waar ze zich kunnen vermaken. Zomers is er een uitgebreid terras. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.


oesdom-koffie-theehuis-heiloo-olvternood-04-1

BIJZONDERE RELIGIEUZE GESCHENKEN

In het Oesdom kun je ook een bijzonder cadeautje kopen. In de religieuze winkel zijn kaarsen, boeken, beelden, rozenkransen, kaarten en diverse bijzonder Katholieken geschenken beschikbaar. Theehuis het Oesdom ligt middenin het park en nodigt uit voor een wandeling in het mooie landgoed langs de kruiswegstaties en een bezoek aan de historische Genadekapel of Runxputte met heilzaam water. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.


WANDELEN EN FIETSEN

Bij de entree van het Oesdom hangt een groot bord met uitleg van de eigen wandel en fiets routes. Door middel van een QR code kunnen de routes eenvoudig worden gedownload op je mobiele telefoon. Ook handig, bij het Oesdom kun je niet alleen genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers, er staan ook oplaadpunten om je elektrische fiets op te laden. Bezoek deze pagina voor fiets- en wandelroutes.
oesdom-fietsen-wandelen-olv-ter-nood-heiloo

speeltuin-kinderen-oesdom-olv-ter-nood

GENIETEN VAN HET PARK

Na afloop van een viering, een bezoek aan een van de beide kapellen of een wandeling in het kapelbos is er in het Oesdom de gelegenheid voor een kopje koffie met koek of een ijsje. In het Oesdom is ook een winkel gevestigd, waar je leuke cadeu’s kunt kopen, zoals boeken, beelden en devotionalia. Achter het Oesdom kunnen de kinderen heerlijk spelen in het speeltuintje.
OPENINGSTIJDEN

Openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10:30 – 16:30 uur. Op zondag van 11:30 – 16:30 uur.

Zondag 17 April eerste Paasdag geopend van 11.30 tot 16.30.
Maandag 18 April tweede Paasdag geopend van 11.30 tot 16.30.

U kunt cadeau-artikelen zoals rozenkransen, kaarsen e.d. online bestellen, heeft u vragen? Dan kunt u tijdens bovenstaande tijden bellen naar 072 – 5051913 of mailen naar oesdom@olvternood.nl.

 

Wij verwelkomen u graag, tot ziens op het Oesdom.