HET OESDOM

KOFFIE & THEEHUISJE EN RELIGIEUZE WINKEL VOOR EEN UNIEK CADEAU


HET OESDOM


In het park kun je genieten van een kopje koffie of thee met gebak of iets anders lekkers of een verfrissend drankje. Te bestellen in Het Oesdom. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen en voor de kinderen een speeltuintje waar ze zich kunnen vermaken. Zomers is er een uitgebreid terras. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.


oesdom-koffie-theehuis-heiloo-olvternood-04-1

BIJZONDERE RELIGIEUZE GESCHENKEN

In Het Oesdom kun je ook een bijzonder cadeautje kopen. In de religieuze winkel zijn kaarsen, boeken, beelden, rozenkransen, kaarten en diverse bijzonder katholieke geschenken verkrijgbaar. Theehuis Het Oesdom ligt middenin het park en nodigt uit voor een wandeling in het mooie landgoed langs de kruiswegstaties en een bezoek aan de historische Genadekapel of Runxputte met heilzaam water. Een bijzondere plek waar je kunt genieten van de rust en de mooie natuur.


WANDELEN EN FIETSEN

Bij de entree van Het Oesdom hangt een groot bord met uitleg van de eigen wandel en fiets routes. Door middel van een QR code kunnen de routes eenvoudig worden gedownload op je mobiele telefoon. Ook handig, bij het Oesdom kun je niet alleen genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers, er staan ook oplaadpunten om je elektrische fiets op te laden. Bezoek deze pagina voor fiets- en wandelroutes.
oesdom-fietsen-wandelen-olv-ter-nood-heiloo

speeltuin-kinderen-oesdom-olv-ter-nood

GENIETEN VAN HET PARK

Na afloop van een viering, een bezoek aan een van de beide kapellen of een wandeling in het kapelbos is er in Het Oesdom de gelegenheid voor een kopje koffie met koek of een ijsje. In het Oesdom is ook een winkel gevestigd, waar je leuke cadeaus kunt kopen, zoals boeken, beelden en devotionalia. Achter Het Oesdom kunnen de kinderen heerlijk spelen in het speeltuintje.
OPENINGSTIJDEN

Openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10:30 – 16:30 uur. Op zon- en feestdagen van 11:30 – 16:30 uur.

Kom je met een groep? Meld je in dat geval van tevoren aan.

Je kunt cadeau-artikelen zoals kaarsen, boeken en dergelijke online bestellen, heb je vragen? Dan kun je tijdens bovenstaande tijden bellen naar 072-5051913 of mailen naar oesdom@olvternood.nl.

Wij verwelkomen je graag, tot ziens op Het Oesdom!