Lezing Henry Cappello, zondagavond 21 april 2024

Lezing Henry Cappello, zondagavond 21 april 2024

Het heiligdom OLV ter Nood is al enige jaren actief om het gedachtengoed van de Missionaire Parochie van Fr. James Mallon aan te wenden om zo meer missionair te kunnen zijn.

De heer Henry Cappello is voorzitter van Global 2033. Global 2033 brengt leiders en beïnvloeders bij elkaar in een mondiaal project van missionaire discipelen om het evangelie naar iedereen te brengen. In zijn lezing wil hij vooral ingaan op praktische benaderingen om het missionair zijn van katholieken nieuw leven in te blazen, te vormen en te mobiliseren. Vooral ook gericht op Gen Z. Hoewel Global 2033 en de Missionaire Parochie aparte organisaties zijn, zijn ze sterk met elkaar verwant qua verlangen: missionaire leerlingen van Jezus te maken.

Fr. Mallon was één van de 160 leiders die aanwezig was bij de internationale conferentie van Global 2033 in Krakau afgelopen februari (zie foto).

Op maandag 22 april zal de heer Cappello spreken voor alle pastorale krachten van het bisdom Haarlem-Amsterdam, zij hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor gekregen, maar de ontmoeting op zondagavond 21 april is voor iedereen toegankelijk. Wel graag van te voren aanmelden via info@olvternood.nl

Toegang: gratis, een gift is van harte welkom.
Aanvang: 19.30u in het Julianaklooster, Hoogeweg 65, Heiloo.
Parkeren: Kapellaan 9.