Wandellust – interactieve lezing met Twan Huys | 21 oktober

[Let op: de datum is verzet] Zaterdag  21 oktober komt College Tour-coryfee Twan Huys naar het Onze Lieve Vrouw ter Nood voor een interactieve lezing. Daar waar Twan normaal gesproken vragen stelt aan zijn gesprekspartner, neemt hij nu zelf plaats in de stoel om vragen over zijn boek Wandellust te beantwoorden. Vragen die het publiek mag stellen. Twan is zijn leven lang al een gepassioneerd wandelaar. Van jongs af aan ging hij met zijn ouders op pad in de heuvels van Zuid-Limburg, op zoek naar zeldzame orchideeën, ijsvogels en dassen.

Deze lezing maakt onderdeel uit van het publieksprogramma rondom buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur.

Wandelen inspireert
Wandelen is uitgegroeid tot een nationale hobby. Het is altijd weer inspirerend, louterend en soms zelfs helend. Zoals Hippocrates zijn leerlingen al meer dan tweeduizend jaar geleden voorhield: ‘Wandelen is het beste medicijn.’

Over Twan Huys
Twan Huys (Sevenum, 1964) is journalist en schrijver. Hij was jarenlang werkzaam als presentator van Nieuwsuur. Ook bedacht en presenteerde hij het programma College Tour. Hij publiceerde eerder onder andere de boeken Ik ben een New Yorker, Over geluk en De Clintons. Momenteel is hij presentator van het tv-programma Buitenhof.

Wil je bij deze lezing aanwezig zijn? Via de online winkel kun je direct een toegangsbewijs aanschaffen en daarmee een plek reserveren. Er is slechts beperkt ruimte.

Datum
Zaterdag 21 oktober 2023

Tijd
Lezing: 14.00 – 15.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur
Borrel en signeren: 15.00 – 15.30 uur (mogelijkheid voor aanschaffen en signeren van boek ‘Wandellust’)

Prijs
€ 10,00 (inclusief koffie/thee en hapje en drankje naderhand) / naar de online winkel

Locatie
Engelenzaal in het Julianaklooster, Kapellaan 146, Heiloo

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 21 2023

Tijd

13:30 - 15:30

Locatie

Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood
Kapellaan 144