Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Michaël, Gabriël en Rafaël

Deze drie aartsengelen werden door God belast met een bijzondere opdracht, met betrekking tot het heil der mensen. In psalm 103 lezen we; “Looft de Heer, gij zijn engelen, sterke strijders, volvoerend zijn woord, gij die zijn bevelen moogt horen.”

Deze drie grote dienaren van de Heer, en deze boodschappers en verkondigers van het heil staan wij vandaag bij stil. Wat kunnen deze aartsengelen voor ons betekenen.

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data 2022:  20 oktober

Het evenement is afgelopen.

Datum

sep 29 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€27,50

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65

Organisator

Pr. Anton Overmars