Buitenconcert Beate Loonstra | 21 mei

Als onderdeel van het publieksprogramma rondom de buitententoonstelling In het begin: ode aan de natuur, kun je van mei tot en met augustus elke 3e zondag van de maand genieten van een buitenconcert op het Heiligdom.

Zondag 21 mei trapt harpiste Beate Loonstra af. Beate en haar harp zijn ‘a match made in heaven’. Ze speelt vanaf haar zesde jaar en studeerde in 2017 summa cum laude af bij Erika Waardenburg. Beate wordt gewaardeerd om haar enorme vertelkracht en eigen muzikale identiteit. Ze componeert, improviseert, arrangeert en werkt samen met andere componisten aan nieuwe werken voor de harp. Daarbij heeft ze oog voor de maatschappelijke context.

Er staat een beperkt aantal stoelen bij de buitenkapel opgesteld en je bent daarnaast welkom om met je picknickkleed plaats te nemen in het gras en te genieten van de muziek. Toegang is vrij. Wel vragen we je om aan te melden via reserveren.olvternood.nl.

Alvast wat beluisteren van Beate of meer lezen over haar muzikale avonturen? Dat kan op haar site.

Zondag 21 mei is Beate dus live te beluisteren en te zien op het Heiligdom. Extra leuk in combinatie met een bezoek aan de buitententoonstelling met kunstwerken geïnspireerd op de zeven scheppingsdagen. De tentoonstelling is vrij toegankelijk. Een donatie is welkom. Lees hier meer over de tentoonstelling en het complete publieksprogramma.

Datum
Zondag 21 mei 2023

Tijd
Aanvang 14.30 uur

Prijs
Toegang is vrij. Graag hier aanmelden. Let op: je aanmelding is geen stoelreservering!

Locatie
Buitenkapel in park van het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146, Heiloo

Het evenement is afgelopen.

Datum

mei 21 2023
Verlopen!

Tijd

14:30

Locatie

Buitenaltaar