DONEER AAN ONZE LIEVE VROUW TER NOOD

DANK VOOR UW STEUN EN GODS ZEGEN!

UW HULP VAN GROTE WAARDE

Uw vrijgevigheid en ondersteuning zijn van grote waarde voor het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.
Hierdoor draagt u heel direct bij aan de missie van het heiligdom en alle activiteiten die de belangrijke boodschap uitdragen van Jezus Christus en Maria.

Geen registratie of account nodig. Doneer veilig en eenvoudig met iDeal. Dank voor uw vrijgevigheid!


DONEREN
ONDERSTEUN ONZE LIEVE VROUW TER NOOD

Naast vele vrijwilligers en het gebed van veel mensen is het heiligdom helemaal afhankelijk van giften en een paar kleine inkomstenposten. Het is een uitdaging om alles rond te krijgen, maar dankzij uw steun is het mogelijk! Wilt u deel uit maken van de missie van het heiligdom? Dan vertrouwen we graag op uw gebed en, voor zover mogelijk, op uw financiële steun. Hiermee ondersteunt u zaken zoals onze programma’s in het Gastenhuis voor gezinnen, jongeren en vele anderen, onderhoud van de kapellen en andere activiteiten.

Dank voor uw vrijgevigheid!

ANBI-STATUS

Het heiligdom is door de belastingdienst erkent als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent voor u dat giften aan het heiligdom aftrekbaar zijn van uw inkomstenbelasting. Kijk HIER voor de voorwaarden. Kijk HIER voor de ANBI Verantwoording.

HOE KUNT U DONEREN?
  • Via deze webpagina: wij moedigen online donaties aan, vanwege het gemak en de veiligheid. U kunt ervoor kiezen om eenmalig te doneren of met herhaling, dit kunt u aangeven op het formulier. Uw donatie wordt veilig en encrypted verstuurd via iDeal.
  • Bij vieringen: Gedurende onze vieringen en bijeenkomsten is er meestal een moment waar u de mogelijkheid krijgt om te geven.
  • Vriend worden: wilt u een vriend van het heiligdom worden en structureel bijdragen? Neem graag contact met ons op!
  • Geschenken: Als u geschenken of activa wilt doneren, neem dan contact op om dit te overleggen.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag *
OOK ONLINE AAN TE VRAGEN