Welkom op deze nieuwe website!

maria-beeld-onze-lieve-vrouw-ter-nood-mariaverering

Welkom!

Meerdere maanden is er hard aan gewerkt en nu is het eindelijk zover, een compleet nieuwe website voor het heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood!

We hebben veel nagedacht om te kijken hoe we alle informatie nog beter aan u kunnen laten zien, hoe we van de website een mooi visitekaartje kunnen maken en hoe we u via de website goed op de hoogte kunnen houden.

Een kleine rondleiding langs een paar onderdelen:

In Nieuws en Agenda kunt u op de hoogte blijven van wat er zoal gebeurt of staat te gebeuren en willen we u graag op de hoogte houden door nieuwsberichten.

Bij Nieuw hier? en Over ons kunt u kort of wat uitgebreider lezen over het heiligdom, over het verhaal, over de mensen die er werken en nog veel meer.

Bij Vieringen vindt u een actueel overzicht van de Heilige Missen, Aanbidding, Rozenkrans bidden en nog meer.

Bij Gastenhuis vindt u nog meer informatie over de ruimtes in het gastenhuis, over de mogelijkheden om zelf een paar dagen op het heiligdom te overnachten, of om als groep één of meerdere ruimtes te gebruiken.

De Weekbrief ziet u helemaal bovenaan staan en wordt geschreven door een priester of zuster bij het heiligdom betrokken.

Ook is er een mogelijkheid om een gift te geven aan het heiligdom om al het werk en het onderhoud te ondersteunen. Dat is hard nodig!

Daarnaast kunt u ook via de website betalen om een noveenkaars voor uw intentie te laten aansteken bij Maria, of om een Misintentie door te geven.

En natuurlijk ontbreken de contactgegevens niet met een duidelijke routebeschrijving!

 

Veel plezier om deze website te gebruiken en komt u vooral terug, want de website wordt continue bijgehouden en up-to-date gehouden!