Uitnodiging Kerstgezinsdag 16 december 2018

kerst-olvternood

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke kersteditie van de familiedag. Er zijn deze editie verschillende paralelmogelijkheden voor het eerste deel van de dag. Na de Heilige Mis is er voor iedereen een feestelijke gezellige kerstmaaltijd. Vanaf 14.00 uur (een half uur later dan normaal) bent u zoals gebruikelijk van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Uw kinderen kunnen vanaf 14.30uur ook naar het kinderprogramma. U kunt dan zelf uit twee mogelijkheden kiezen.

Eerste deel van de dag:

1: kerstconcert

U kunt naar de Bedevaartskapel om het jaarlijkse grote kerstconcert van Joke Oud met haar Opmeers Vocaal Ensemble bij te wonen. Dit begint om 14.00 uur (en eindigt rond 15.15uur). Daarna kunt u na afloop koffie en thee drinken in het Julianaklooster en de kinderen ophalen. Om 16.00uur is er dan de H. mis in de Bedevaartskapel.

2: Aanbidding en biechtgelegenheid

U begint de dag met gezellig een kop koffie of thee, waarna om 14.30 stille aanbidding en biechtgelegenheid (in de kapel van het Julianaklooster) zal zijn, ter voorbereiding van het komende Kerstfeest. De aanbidding zal doorgaan tot 15.30uur. Om 16.00uur is er dan de H. Mis in de Bedevaartkapel.

3: Latere instap Heilige Mis en feestmaal

Uiteraard kunt u ook later instappen en om 16.00 u de H. mis bijwonen met aansluitend feestmaal.

Tweede deel van de dag:

Na de H. mis zal er geen processie zijn. Dit in verband met de feestelijke en gezellige kerstmaaltijd met kerstquiz en kerstliedjes. Naar verwachting eindigt de dag rond 19.30uur.

Aanmelding Familiedag December 2018

Graag vragen we u om u met het aantal gezinsleden vóór dinsdag aan te melden en door te geven aan welk van de parallelprogramma’s u wil deelnemen of dat u bij de H. Mis instapt. De mogelijkheden zijn dus : “Kerstconcert” of “Aanbidding” of “alleen H. mis met feestmaal” U kunt zich opgeven op familiedagen@olvternood.nl.

Voor de maaltijd vragen wij om een vrijwillige bijdrage.

Gods zegen en hopelijk tot zondag,

Het Familiedagteam

Download hier de originele uitnodiging

Vast voor in de agenda:

Zie agenda-item 16 decemberr 2018. De andere data dit seizoen zijn: 20 jan. 2019, 17 feb, 17 mrt, 28 apr, 26 mei, 30 juni 2019.

We hopen van harte u te mogen verwelkomen!
Team familiedagen