retraite georganiseerd door Pater Bots.

retraite georganiseerd door Pater Bots.

Van donderdagmiddag 22 januari t/m. zondagmorgen 25 januari, was er de retraite ‘Evangeliemeditaties’, verzorgd door Bots. De retraite was in volkomen stilte. Pater Bots, begeleidde door de jaren talloos veel mensen op hun weg naar God. Hij is bekend van Radio Maria en  publiceerde talrijke artikelen en boeken over vele onderwerpen die het geestelijk leven betreffen.

Door deze meditaties op het Heilig Evangelie,  door pater Bots zelf verzorgd, werden de deelnemers zich er sterk van bewust, dat Gods Liefde werkelijk tijdloos en enorm is.

De deelnemers die in volkomen stilte deze dagen doorbrachten, mochten ervaren hoe zij door het Woord van God in beweging werden gebracht. Hoe zij inwendig werden aangegrepen door die  mysterieuze Kracht, die door de eeuwen heen in staat is gebleken het leven van mensen opbouwend totaal te veranderen.

Fijn Pater dat u bij ons was,  en ook namens de retraitanten veel dank voor uw  prachtige meditaties en zoveel mooie boeken en teksten waarmee u ons geestelijk voedt.

WP_20150123_17_28_50_Pro

share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.