Oesdom

Geniet van een kopje koffie en winkel met devotionalia


Koffiehuisje & Religieuze winkel


oesdom-winkel-koffie-heiloo

Kom koffie drinken, of thee (met een koekje erbij) in het Oesdom. En op warme dagen kies je iets fris, en voor de kinderen een ijsje of een zakje chips. Binnen is het gezellig en buiten kunt u heerlijk genieten van het park aan een tafeltje onder de bomen op het plein.

Achter het Oesdom kunnen de kinderen heerlijk spelen in het nieuwe speeltuintje dat in de zomer van 2018 feestelijk is geopend.

Na afloop van de Heilige Eucharistie, een bezoek aan een van de beide Kapellen en/of een wandeling in het Kapelbos en een bezoek aan de Put is er in het Oesdom de gelegenheid voor een kopje koffie met koek of een ijsje. In het Oesdom is ook een winkel gevestigd, waar boeken en devotionalia worden verkocht.

MEDEDELING OVER EXTRA OPENINGSTIJDEN VAN WINKEL EN ONTMOETINGSCENTRUM HET OESDOM TIJDENS KERSTTIJD
Vanaf 10 december t/m 30 december zijn wij alle dagen geopend vanaf 10.30 tot 16.30 uur (ook 1e Kerstdag) met uitzondering van maandag 24 december, dan is het Oesdom gesloten. Op 1 januari 2019 is Het Oesdom geopend vanaf 11.30 uur.

Bij het Oesdom bevindt zich ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Wat is er zo leuk aan het Oesdom?

Het Oesdom is in de eerste plaats een plek van ontmoeting. Daar kunt u na de vieringen of tijdens uw bezoek aan het heiligdom rustig zitten en genieten met familie en vrienden. Dat kan ook met koffie en broodjes die u zelf meebrengt. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld o.a. exposities, lezingen, workshops en een jaarlijkse kerstmarkt. En verder?

  • We verkopen koffie/thee, chocolademelk, frisdrank en zelfs een biertje. Koek, chips, ijsjes en andere kleine snacks.
  • Zoekt u een cadeau? In onze religieuze winkel verkopen wij boeken, iconen, beelden, rozenkransen, kaarten en gebedsprentjes en vele andere bijzondere Katholieke geschenken (uniek in Noord-Holland).
  • De kinderen kunnen heerlijk spelen in het park, lekker uitwaaien op het grasveld of spelen in de speeltuin.
  • Er bevind zich een oplaadpunt bij het Oesdom zodat u uw electrische fiets kunt opladen.
  • Genieten met familie en vrienden aan een tafeltje op het terras onder de bomen of gezellig binnen.
  • Schone toiletten.

religeuze-winkel-koffie-spelen-kinderen-oesdom


speeltuin-heiloo-olvternood-720x388