WEBSHOP

WEBSHOP HET OESDOM: BOEKEN, CD’S & DEVOTIONALIA

In onze religieuze winkel in Het Oesdom zijn boeken, cd’s & gebedskaartjes, beelden & devotiekaarsen en diverse bijzondere katholieke geschenken te koop. Enkele producten (lees de voorwaarden) kun je ook online kopen in onze webwinkel. Bij aankoop via onze webshop krijg je het zakboekje ‘De Goddelijke Barmhartigheid’ evenals het boekje ‘Heilig Sacrament’ gratis, zolang de voorraad strekt. Ons e-mailadres is: oesdom@olvternood.nl


BOEKEN


algemeen 2

Boeken ‘Algemeen’

doop en jeugd 2

Boeken ‘Doop & Jeugd’

bijbels catechismus 2

Boeken ‘Bijbel & Catechismus’

zusters 2

Boeken ‘Zusters’

katholiek geloof 2

Boeken ‘Katholiek geloof’

cds en gebedskaartjes 2

CDs & Gebedskaartjes


OVERIGE ARTIKELEN


religieuze beelden

Religieuze beelden

Klantenservice webwinkel van het Oesdom

 • Retourneren
 • Levertijd en verzendkosten
 • Garantie en klachten
 • Betaalmethodes
 • Contact

Minimum bestelbedrag
Het minimale bestelbedrag bedraagt € 15,00. Bestellingen beneden dit bedrag kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de het Oesdom geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@olvternood.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u een artikel ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met oesdom@olvternood.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
 • € 7,25 voor bestellingen t/m € 25,-
 • Gratis voor bestellingen boven € 25,-   Geldt niet voor het bestellen van noveenkaarsen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Oesdom webwinkel
Tel: +31 (0)72-5051288
E-mail: oesdom@olvternood.nl
Diocesaan Heiligdom het Onze Lieve Vrouw ter Nood.
Website www.olvternood.nl

Vestigingsadres
Hoogeweg 65
1851 PJ HEILOO

KVK Nummer  75287064
BTW nummer NL 002832987B01.

Garantie & Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar oesdom@olvternood.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Betaalmethodes
U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: iDeal

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het Oesdom webshop geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via oesdom@olvternood.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf  duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 5. die snel kunnen bederven of verouderen;
 6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 7. voor losse kranten en tijdschriften;
 8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Retouradres
Het Oesdom
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo

info@olvternood.nl
072-5051288
Kvk Nummer  75287064  BTW nummer NL 002832987B01.

Terug naar boven