Nachtbedevaart voor roepingen Amsterdam-Heiloo de nacht van 2-3 november 2019

nachtbedevaart-amsterdam-heiloo-olv-ter-nood

Pools-Nederlandse Maand van Gebed voor Roepingen en Nacht-bedevaart (voettocht) Amsterdam-Heiloo

Parallel aan de Nationale Roepingenweek (zie www.willibrordseminarie.nl en andere sites) zal er de hele maand november in het bisdom Haarlem-Amsterdam speciaal voor roepingen tot het priesterschap en het religieuze leven gebeden worden samen met de Poolse gemeenschap in Nederland en in Polen. Dit zal zijn op voorspraak van de Eerste Vijf Martelaren van Polen en de Heilige Willibrord. Het feest van de HH. Martelaren wordt gevierd op 13 november, slechts enkele dagen na het feest van de H. Willibrord (7 nov).

De aftrap voor deze speciale Gebedsmaand voor Roepingen in Nederland en Polen vindt plaats door een Pools-Nederlandse bedevaart van Amsterdam naar Heiloo in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november.

Programma van de bedevaart (voettocht):

18.00 Start vanaf de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren (Diepenbrockstraat 3, Amsterdam);
20.00 Tweede start-mogelijkheid op de Pieter Calandlaan 197 (Amsterdam);
Vanaf hier zal de verdere bedevaart naar Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo plaatsvinden. Aankomst ca. 8 uur;
9.00 Mogelijkheid tot deelname aan de H. Eucharistie in de Genadekapel.
(ontbijtmogelijkheid voor of na de Mis, dan graag aanmelden via: info@olvternood.nl)

In Gebed voor roepingen NL EN PL voor deze Pl-NL Maand van Gebed, in het Nederlands, Pools en Engels. Ook in Polen is er veel aandacht voor deze gezamenlijk gebedsactie (artikel in poolse taal).