Meet & Greet the Lord nieuw seizoen

meet-&-greet-the-lord-jongeren-olv-ter-nood-heiloo

De zomervakantie is weer voorbij. Het nieuwe studiejaar weer begonnen.
Dus de eerste avond van Meet & Greet the Lord komt eraan! Zet vrijdag 14 september snel in je agenda. Op 14 september wordt in de Kerk het feest van Kruisverheffing gevierd. Kapelaan Teun komt ons deze avond daarom vertellen over het kruis en deze feestdag. Natuurlijk beginnen we de avond weer met pizza. Ben jij er ook bij?

Meet & Greet the Lord is een avond op het heiligdom van Onze Lieve Vrouwe ter Nood in Heiloo voor jongeren van 16 tot 30 jaar. Sinds een jaar komen we elke tweede vrijdag van de maand samen. Iedere avond wordt een spreker uitgenodigd om te komen vertellen over een thema wat we tijdens de aanbidding die avond kunnen overwegen. We beginnen de avonden met pizza en sluiten gezellig af met een drankje. Maar het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de aanbidding, waar we heel dicht bij Jezus mogen zijn!
“Zie ik ben met u, alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.”
(Mt 28, 20b)

Programma
19:00 – 20:00 inloop/ pizza
20:00 – 20:30 inleiding (teaching)
20:30 – 21:30 aanbidding met muziek en gelegenheid voor biecht
21:30 – 22:30 nazitten en praten met drankje op jongerenzolder

Het heiligdom ligt niet vlak bij een station. Daarom is er voor jou speciaal een pendeldienst geregeld. Om 19:20 uur en 19:40 uur zal er een pendel auto vanaf station Heiloo naar het Heiligdom rijden. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een mailtje naar monica.mastenbroek@gmail.com.

Heb je een vraag?
Tel: 06 42393958
Email: monica.mastenbroek@gmail.com


Recommended Posts