Livestream H. Mis OLV ter Nood & Belangrijke Mededeling

Livestream H. Mis OLV ter Nood & Belangrijke Mededeling

Geen publieke zondagsvieringen, inclusief de Goede Week, tot en met Pasen. Wel livestream vanaf a.s. zondag vanuit de Kloosterkapel

De bisschoppen hebben aangegeven dat de huidige maatregel van geen publieke Zondagsmissen in ieder geval tot en met Pasen zal gelden. Dit betekent dat ook de vieringen in de Goede week anders zullen verlopen. Zie hiervoor: Bericht Geen publieke zondagsvieringen, inclusief de Goede Week, tot en met Pasen van het Bisdom Haarlem.

Wij zullen spoedig aangeven wat dit voor ons heiligdom betekent.

Komende zondag hopen we wel te starten met het uitzenden van de H. Mis via het YouTube-kanaal van OLV ter Nood. Dit zal op het voor ons gebruikelijke tijdstip van 10.30u zijn. Aanstaande vrijdag zullen we dit eerst nog gaan testen, dus in verband hiermee nog een klein voorbehoud.

De dagelijkse doordeweekse H. Mis in de Bedevaartkapel kan gelukkig tot nu toe nog steeds plaatsvinden. Ook het uur van Aanbidding van 15-16u en het bidden van het noveengebed wordt door een aantal mensen zeer op prijs gesteld. Tevens is er, zoals gebruikelijk, dagelijks tussen 14-15.30u een priester aanwezig voor het sacrament van Boete en Verzoening. Meer informatie lees je hier.

Het Oesdom is ook op beperkte schaal open voor mensen die even een warme plek zoeken en/of even een kopje koffie/thee willen drinken.

Maar wat de Zondagsmis betreft willen wij je dus dringend vragen om het advies van de bisschoppen te volgen om deze via radio, tv of internet geestelijk mee te vieren. De Heer kent de situatie en Hij zal bij actieve geestelijke participatie Zijn genade toch zeker niet achterwege laten.

Veel sterkte in deze dagen,
Onze Lieve Vrouw ter Nood, bid voor ons
Rector Jeroen

 

 

Foto: Wim Koopman