CATERING FEESTMENU

MAALTIJDEN BESTELLEN & OPHALEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

Het moederdagmenu 2021 is een groot succes. Vanwege de grote belangstelling kunnen wij helaas geen bestellingen meer aannemen. Wij wensen jullie een hele fijne moederdag toe.


ONS ITALIAANS MOEDERDAG MENU


Moederdagtaart “Viva la Mamma”       €14.50
(voor 6 personen)
Verras mama met een heerlijke huisgemaakte Italiaanse taart : crostata omringt door hartenkoekjes , gevuld met Chantillycrème en bedekt met bosvruchten en slagroom.

Moederdagmenu “Dolce mamma” (A) Vegetarisch      €22.50

Heerlijke verse lasagna met courgette crème , mozzarella en Parmezaanse kaas in combinatie met één spies van gegrilde groenten (courgette, aubergine, tomaat, krieltjes, Portobello-champignon, knoflook, peterselie ) en een kleine aardappel pureetaartje met kaas.

Om een speciaal dessert af te sluiten, panna cotta met citroensmaak!

Moederdagmenu “Dolce mamma” (B) Vegetarisch     €22.50

Heerlijke verse lasagna met courgette crème , mozzarella en Parmezaanse kaas in combinatie met één spies van gegrilde groenten (courgette, aubergine, tomaat, krieltjes, Portobello-champignon, knoflook, peterselie) en een kleine aardappel pureetaartje met kaas.

Om een speciaal dessert af te sluiten, panna cotta met aardbeismaak !

Moederdagmenu “Bella Mamma” (A)     €22.50

Heerlijke verse lasagne met courgettecrème, ham, mozzarella en Parmezaanse kaas in combinatie met één spies van gegrilde groenten (courgette, aubergine, tomaat, krieltjes, Portobello-champignon , knoflook, peterselie ) en een kleine aardappel pureetaartje met ham en kaas.

Om en speciaal dessert af te sluiten , panna cotta met citroensmaak

Moederdagmenu “Bella Mamma” (B)     €22.50

Heerlijke verse lasagne met courgettecrème, ham, mozzarella en Parmezaanse kaas in combinatie met één spies van gegrilde groenten (courgette, aubergine, tomaat, krieltjes, Portobello-champignon , knoflook, peterselie ) en een kleine aardappel pureetaartje met ham en kaas.

Om en speciaal dessert af te sluiten , panna cotta met aardbeismaak

Moederdag Ontbijtplank
Ontbijt “Buongiorno Mamma” ( voor 2 personen)     €45

Geef je mama een ontbijt vol liefde en lekkernijen, op deze speciale dag het is een mooi verrassing

– 1 sandwich: rucola, pesto, tomaten, Parmezaanse kaas , mozzarella
– 1 sandwich: mayonaise, ham, champignons
– Brood en Beleg assorti: 1 jam, 2 boter, 2 margarine, 1 zout, 2 zakjes thee, 2 honing, 2 hagelslag (chocolade melk, puur chocolade), 2 donuts, Italiaanse vleeswaren (Italiaanse coppa, mortadella), 2 macarones, 1 chocolade cannolo, 1 aragostina, 2 hardgekookte eieren, een bakje met geitenkaas, komkommer en snacktomaten voor 2 personen, 2 pancakes met bosvruchten, 2 plakjes noten-rozijnbrood, 2 broodjes.


WIJN ERBIJ?


Wie aan Italiaanse wijn denkt, denkt aan een Chianti, Valpolicella of misschien een Barolo. Maar wie kent de Passarella, de Pecorino of de Esperanto? Deze laatste drie zijn van het steeds populairder wordende wijnhuis Ciù Ciù. Azië, Canada en de VS hebben het wijnhuis al ontdekt en ook in Nederland groeit de populariteit van deze traditionele en biologische wijnmakerij.

WIJNHUIS CIÙ CIÙ

Biologische wijnen van authentieke, inheemse druivensoorten en gemaakt met behulp van de modernste technieken, dat zijn de wijnen van het huis Ciù Ciù. Een traditioneel wijnhuis, dat vanuit het Italiaanse De Marken (Le Marche) langzaam de wereld verovert. En dat is niet zo gek, want kwaliteit staat voorop. Verkrijgbaar per fles: Rosato (Rosè), Bianco (Wit), Rosso (Rood).

Terug naar boven


ciu-ciu-wijn-olvternood-heiloo
monica-andres-chef-onze-lieve-vrouw-ter-nood 2

MAALTIJDEN BESTELLEN BIJ GASTENHUIS OLVTERNOOD

Monica Farese woont en werkt met haar gezin al 14 jaren in Nederland maar komt van origine uit Rome in Italië. Koken en lekker eten is haar grootste passie. Van kinds af aan heeft zij van haar oma meegekregen hoe lekker Italiaans eten klaargemaakt, gekookt en geserveerd moet worden. Andrea is haar rechterhand in de keuken. Hij werkt sinds vorig jaar bij ons in het klooster. Andrea komt uit Girasole in Sardinië. Hij heeft de eetcultuur en smaken van het zonnige zuiden van Italië meegenomen en toegevoegd aan onze menu’s. En dat proef je… Buon Appetito.


Richtlijnen:

 • Bestellingen kunnen dagelijks opgehaald worden van 15 tot 17.30 bij het secretariaat van het klooster: Hoogeweg 65, Heiloo
 • Geef op de bestelpagina bij ‘extra informatie/bestelnotities’ aan de exacte tijd dat je de bestelling komt ophalen
 • Bestellingen tot 12 uur kunnen dezelfde dag opgehaald worden
 • Alleen bestellingen via onze website
 • Niet in de gelegenheid om te komen afhalen? In overleg kunnen wij het ook gratis bezorgen
 • Wij houden ons uiteraard aan de RIVM-richtlijnen
 • Minimaal 1,5 meter afstand
 • Maximaal 3 gasten tegelijk ophalen bij het secretariaat
 • Onze menu staat op de website en facebook
 • Let goed op jezelf, kom alleen langs als je klachtenvrij bent
 • Na ontvangst verzoeken wij je direct naar buiten te gaan
 • Smakelijk eten en tot snel!
Terug naar boven