Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
witte-donderdag-olv-ter-nood-heiloo

Witte donderdag 09 april 2020

09 april donderdag:

19:00 Viering van de instelling van de H. Eucharistie en het Priesterschap in de Kloosterkapel, live te volgen via  ons YouTube kanaal OLV ter Nood

De Bedevaartkapel zal deze avond verlengd open blijven voor stil gebed bij het Tabernakel tot ca. 23.00u (afhankelijk van aanwezigen). Hierbij zal rekening moeten worden gehouden met de afstand van 1,5m tussen personen.

Vanaf Witte Donderdag kunt u in de Bedevaartkapel gezegende kaarsjes vinden (à 50 eurocent), die u thuis kunt gebruiken tijdens de viering van de Paaswake.

Wij betreuren het zeer dat u helaas niet in de gelegenheid zal zijn om fysiek ter Communie te gaan. Om wel de vruchten van een Geestelijke Communie te kunnen beleven, geven we hier een gebed aan wat u kunt bidden op het moment dat de priester ter Communie gaat:

“Mijn Jezus, ik geloof dat Gij in het Allerheiligst Sacrament tegenwoordig zijt. Ik bemin U boven alles en wens U in mijn binnenste te ontvangen; maar omdat ik dit thans niet werkelijk kan doen, smeek ik U tenminste op geestelijke wijze in mijn hart te komen. Ik verlang naar U. Zie, ik omhels U alsof Gij reeds gekomen waart en ik verenig mij geheel en al met U. Laat niet toe, dat ik ooit van U gescheiden wordt.”

Of een ander gebed van deze strekking.

Volg de volgende link voor het volledige Programma Goede Week | Paastriduum | Pasen
Daar kunt u ook vinden actuele informatie over bereikbaarheid voor algemene vragen en voor vragen van pastorale aard.

Date

9 april 2020

Time

19:00 - 23:00
Event Tags
, , ,

Location

Verschillende locaties

Organisator

Rector Jeroen de Wit
E-mail:
rector@olvternood.nl

Delen