Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
breakout-tienerkamp-olv-ter-nood-heiloo

Tienerkamp BreakOut 2018

Ben je nog niet ingeschreven voor de mooiste tienerkamp van Nederland?
Doe het nu!
Zondag 8 juli as is de laatste dag van inschrijving.

Dit is het moment, de start van iets groots! Jij bent buitengewoon, extraordinary. Je lijkt soms niets voor te stellen, maar je hebt een prachtig doel. Wat is dat doel?
Gewoon… of heel speciaal? Ga voor de top: Extraordinary!

Er zijn zoveel dingen die speciaal en bijzonder lijken, maar niet alles helpt je echt verder. Wil je ontdekken wie jij bent en wat echt bijzonder is aan jouw leven? Kom deze zomer naar Tienerkamp BREAKOUT, met als thema: EXTRAORDINARY.

Beleef vijf dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden een onvergetelijk programma, vol sport en spel, natuur, een speciale activiteit, bonte avond en nog veel meer. Natuurlijk nemen we ook tijd met God. Ontdek jouw richting, ontdek het meest bijzondere doel en ga op weg met Hem! Vind jouw unieke talenten en stel je vragen aan God, over het geloof en de kerk! Dit is het moment, de start van iets groots! Jij bent buitengewoon, extraordinary.

Wie 12 t/m 15 jaar

Organisatie

 • Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood
 • Blauwe Zusters
 • Jong bisdom Haarlem-Amsterdam

Aanmelden met formulier (of bel de zusters: 072-7370085) :

  Stel eventueel nog een vraag of geef dieet op

  Ik vind het niet bezwaarlijk als de door mij opgegeven persoonsgegevens alleen door het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood of Jong Bisdom HA worden gebruikt om mij op de hoogte te houden van komende activiteiten. *
  AkkoordWel bezwaar

  Ik vind het niet bezwaarlijk als foto's/video's waar ik herkenbaar op ben worden gebruikt door het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood voor activiveiten publicaties of Jong Bisdom HA voor het jongerenpastoraat; derden mogen genoemd materiaal delen op eigen platforms. *
  AkkoordWel bezwaar

  Start

  21 juli 2018om13:30

  End

  25 juli 2018om14:00

  Cost

  €85,

  Location

  Gastenhuis
  Hoogeweg 65
  Heiloo, Nederland

  Organisatoren

  Heiligdom OLV ter Nood
  Blauwe Zusters

  Delen