Musical Spector Kisi Kids 23 februari 2020

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Musical Spector Kisi Kids 23 februari 2020

Op zondagmiddag 23 februari zullen de Kisi Kids de musical ‘Spector’ opvoeren in de Bedevaartkapel van het Heiligdom. De musical daagt kinderen en volwassenen uit om hun talenten te ontdekken en hun grenzen te verleggen. Een belevenis voor jong en oud! Een ieder is van harte welkom.

Waar gaat ‘Spector’ over?

Stel je voor, iemand vraagt je: Wat is jouw grootste wens? Wat is jouw droom voor je leven? Dat overkomt Erik, een blinde bedelaar. De vrienden die hij daarbij onverwachts maakt, helpen hem om zijn droom waar te maken. Maar Erik twijfelt… zal het hem lukken? Hij kan immers niks, vindt hij zelf. Zijn vrienden denken daar echt anders over. Iederéén heeft talenten! En iederéén heeft daarbij een eigen verhaal. Lukt het Erik om met vallen en opstaan zijn droom te ontdekken? Beleef het mee in deze musical en stel jezelf de vraag: Wat zijn jouw dromen? Durf jij ze waar te maken?

Praktisch

Zondagmiddag 23 februari om 14.00 uur in de Bedevaartkapel van het Heiligdom. De toegang is gratis. U kunt wel een vrijwillige bijdrage doen. Een ieder, van jong tot oud, is van harte welkom!

Date

23 februari

Time

14:00 - 17:00
Event Tags
, ,

Location

Bedevaartkapel
Kapellaan 144
Heiloo, Nederland

Organisator

Heiligdom OLV ter Nood
Telefoon:
072-5051288
E-mail:
info@olvternood.nl

Delen