Goede Week Retraite 2019

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
retraite goede week olv ter nood heiloo

Goede Week Retraite 2019

In ons gelovig leven is het feest van Pasen het eerste en belangrijkste van alle feesten die de Kerk viert. De Goede Week is de meeste intense week welke ons gegeven is. Om deze Goede Week intensief te beleven bieden wij u de mogelijkheid aan van een retraite/stilte week in het centrum van het heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, het Julianaklooster.

Vanaf de vooravond van Palmzondag kunt u vanaf het moment dat het u schikt deelnemen, alleen de periode van woensdagochtend in de Goede Week is een aaneengesloten tijd tot en met de ochtend van Pasen.

Op woensdagavond bezoeken we de Chrismamis in de kathedrale basiliek de Bavo in Haarlem. Op Witte Donderdag vieren we de plechtigheid mee met Mgr. Punt in Heiloo, op Goede vrijdag is in de middag de kruisweg en in de avond de plechtigheid van Goede Vrijdag, laat in de avond vieren we op Stille Zaterdag de Paaswake waar ook dit jaar Mgr. Punt de hoofdcelebrant zal zijn. Op Paaszondag vieren we de Hoogmis van Pasen waarna we na de viering koffiedrinken en weer naar huis vertrekken.

U kunt zich aanmelden voor de retraite van woensdagmorgen tot en met de ochtend van Paaszondag, waarvan de kosten 275 euro zijn, Voor elke dag dat u eerder komt betaalt u 60 euro. Pastor Anton Overmars, en anderen zullen deze retraite begeleiden.

Goede Week Retraite 2019

Optionele (losse) dagen: Vanaf zaterdag 13 april t/m disdag 16 april (vooravond Palmzondag) € 60 per dag

Aneengesloten: Woensdagochtend 17 april t/m zondag 21 april (5 dagen) € 275.00

 

Info en aanmelding via het secretariaat:

Telefoon: 072-5051288 (werkdagen 09:00 – 15:00)
E-mail: info@olvternood.nl

 

Start

17 april

End

21 april
Event Tags
,

Share this Event