Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood / Ik ga op reis en neem mee….

Veel mensen leven naar de vakantie toe, en maken plannen. Zij willen op reis. Maar waar zijn we naar op weg? Wat is het doel van de reis. De echte reiziger vertrekt niet, maar komt thuis. Hij arriveert. Aankomen, thuis komen, is het ruimte geven aan God. Deze dag bezinnen wij ons over hoe ruimte te geven op de plaats waar wij zijn. Thuis komen bij Hem. Op vakantie zijn zonder te vertrekken.

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data 2022:  29 september

Date

28 juli

Tijd

10:00[tribe_events_calendar_options]TijdRangeSeparator17:00

Kosten

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen