Laden Evenementen
olv ter nood pastor anton overmars retraites

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Wij zijn van U met al ons kwaad, op uw barmhartigheid hopen wij.

Als wij spreken over zonde en kwaad kunnen we dat nooit doen zonder ook te spreken over de barmhartigheid van God. Zonder te spreken over de barmhartigheid van God. Ook zonder God kan de mens beseffen dat hij de verkeerde weg is ingeslagen en fout gedaan heeft. Zonder God heet het dan falen of schuld ervaren maar zonder het woord of begrip van zonde. Bij gelegenheid van het jaar van de Goddelijke barmhartigheid, 2015 – 2016 verscheen van paus Franciscus het boek;

De Naam van God is genade.

Op Gods barmhartigheid mogen wij vertrouwen, maar hoe ontvang je deze barmhartigheid?

 

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data 2023:  16 maart

Date

16 februari 2023

Tijd

10:00[tribe_events_calendar_options]TijdRangeSeparator17:00

Kosten

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen