Laden Evenementen

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Wachten, verwachten. Wakend en biddend. Hopen en verkondigen.

“Ik wacht de Heer, ik wacht Hem, ik hoop op zijn belofte:

stil verbeid ik de Heer, meer dan wachters de morgen, zij die wachten de morgen.” Ps.130, 5-6

Over 10 dagen begint de Advent, de tijd van inkeer en voorbereiding. Waar wachten we op? Op het Kerstfeest? Op eer inzicht?

We kennen vele vormen van wachten, en bij het wachten speelt er zich van alles in je af. Ongeduld, onzekerheid, en onrust

 

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data 2022:  15 december

Date

17 november

Tijd

10:00[tribe_events_calendar_options]TijdRangeSeparator17:00

Kosten

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen