Laden Evenementen

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Met het hart van een vader: zo hield Jozef van Jezus

Elk kind is de drager van een uniek mysterie dat alleen aan het licht kan komen met de hulp van een vader die de vrijheid van dat kind respecteert.

De grootsheid van st. Jozef ligt in het feit dat hij de echtgenoot van Maria en de adoptievader van Jezus was. Op die manier stelde hij zich volledig ten dienste van het heilsplan. Met de apostolische brief van paus Franciscus “met het hart van een vader” als leidraad kijken we vandaag naar de vaderrol van Jozef. Wat voor betekenis heeft st. Jozef voor u?

 

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data 2023:  20 april

Date

16 maart 2023

Tijd

10:00[tribe_events_calendar_options]TijdRangeSeparator17:00

Kosten

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen