Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Maria bezongen / GEANNULEERD

Meimaand Mariamaand op deze bezinningsdag nemen we een paar Latijnse Maria gezangen; we luisteren ernaar en bekijken de tekst van het Ave Regina caelorum het Alma Redemptoris Mater en het Regina Caeli. Wat zingen we eigenlijk en waar vragen of bidden we voor als we dit zingen. Vragen waar we deze dag bij stil zullen staan

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Andere data in 2022: donderdag 24 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei

Volgende data 2022: 15 sept

Date

19 mei

Time

10:00 - 17:00

Cost

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen