Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
statie-12-de-wijzen-volgen-een-ster-olv-ter-nood-heiloo-drie-koningen

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Kerststal weer afgebroken gaat niet door in verband met coronamaatregelen.

Veel mensen slaan een zucht van verlichting als begin januari de kerstboom weer de deur uitgaat en we weer meer terugkeren naar het gewone leven. In het straatbeeld verdwijnen de verlichte huizen weer. Het licht van Kerstmis dooft weer uit. Hoe kan ik het Licht van Kerstmis ook in 2022 laten branden en schijnen?

Wat heeft Kerstmis ons gebracht? Hoe kan ik hiermee verder in 2022?

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Andere data in 2022: donderdag 24 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei

Date

20 januari

Time

10:00 - 17:00

Cost

€27.50
Event Tags

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pastoor Anton Overmars

Delen