Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Johannes de Doper geboren en gezonden

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Johannes-de-Doper

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Johannes de Doper geboren en gezonden

Wat zal er worden van dit kind?, vroegen de buren en familie van Elisabeth en Zacharias zich af. Het kind groeide op en de Geest beheerste hem meer en meer.

Johannes de Doper is de enige mens, buiten de Moeder Gods Maria, van wie we zowel de geboortedag als de sterfdag, de Hemelse geboortedag, vieren.

Vandaag is het de geboorte van Johannes, de profeet en de voorloper van de Heer. Hoe kunnen wij de Heer helpen bij de verkondiging?

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 25,00. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

Date

24 juni

Time

10:00 - 17:00

Cost

€25
Event Tags

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pastoor Anton Overmars

Delen