Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: In de Paastijd op weg zijn naar Pinksteren

Laden Evenementen

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: In de Paastijd op weg zijn naar Pinksteren

Pasen, de Verrijzenis van de Heer. Opstanding en Verrijzenis moeilijk om te geloven?, wat betekent opstanding en verrijzenis in mijn persoonlijk leven.

Christenen zijn Paasmensen, wij moge leven vanuit de verwachting van de Verrijzenis. Doordat Christus is Verrezen uit de dood, heeft Hij voor ons de weg naar de verrijzenis geopend. In het credo belijden wij immers; “ik verwacht de opstanding van de doden en het leven van het komend rijk. Amen”.

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 25,00. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

Date

22 april

Time

10:00 - 17:00

Cost

€25
Event Tags

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pastoor Anton Overmars

Delen