Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: H. Pius van Pietrelcina (Pater Pio) 24 september 2020

Laden Evenementen
gebeds-en-bezinningsdag-pater-pio-olvternood

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: H. Pius van Pietrelcina (Pater Pio) 24 september 2020

24 september 2020: Een heilige van onze tijd, die veel mensen nog gekend hebben tijdens zijn leven, is de heilige pater Pio. De gestigmatiseerde heilige pater Kapucijn die het grootste gedeelte van zijn priesterlijk leven doorbracht in de biechtstoel, spreekt veel mensen aan. Pietrelcina is een ongekend veel bezocht bedevaartsoort in Italië waar mensen van heinde en ver heengaan om bij de schrijn van pater Pio te bidden en om zijn voorspraak te vragen. Deze dag gaan wij ons verdiepen in het leven en werken van deze grote heilige.

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 25,00. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl assof telefonisch 072-5051288.

Date

24 september

Cost

€25
Event Tags
, , ,

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisatoren

Heiligdom OLV ter Nood
Pastoor Anton Overmars

Delen