Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Paus-Johannes-Paulus-II copy

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: H. Paus Johannes Paulus II

Morgen is het de gedachtenis van deze grote heilige paus, de Poolse paus die als toevoeging bij zijn naam al spoedig “de grote” kreeg.  Bij zijn uitvaart riepen de mensen die van heinde en ver naar Rome waren gekomen al direct om zijn heiligverklaring, subito sancto.

Voor ieder van ons heeft deze bijzondere paus een stempel gedrukt op ons gelovig leven, al was het alleen al door zijn lange pontificaat van 28 jaar. 

Deze dag bezinnen wij ons rondom de vraag wat de heilige Johannes Paulus II voor ons leven nu betekent en dat doen wij aan de hand van een tweetal van zijn teksten.

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 25,00. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

Date

21 oktober

Time

10:00 - 17:00

Cost

€25
Event Tags

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pastoor Anton Overmars

Delen