Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: De veertigdagentijd is begonnen / Afgelast

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Ash Wednesday. Lent. Christian religion

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: De veertigdagentijd is begonnen / Afgelast

Op 17 februari was het Aswoensdag we zitten midden in de eerste week van de Veertigdagentijd. Zondag hoorde we het evangelie waar Jezus in de woestijn door de satan op de proef werd gesteld en de engelen Hem hun diensten bewezen.

Ook wij worden in ons leven op de proef gesteld. Hoe hou ik stand in de beproeving en bied ik weerstand aan het kwaad?

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgt door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 25,00. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

Date

25 februari

Time

10:00 - 17:00
Event Tags
, ,

Location

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pastoor Anton Overmars

Delen