Laden Evenementen

Gebeds- en Bezinningsdag OLV ter Nood: Credo. De geloofsbelijdenis: de mens antwoordt God

Iedere eucharistieviering is een dialoog tussen mens en God, en tussen God en mens. In de geloofsbelijdenis geeft de mens antwoord aan God die in de lezingen van de h. Schrift tot ons heeft gesproken. Het uitspreken van de geloofsbelijdenis is een daad van liefde van de mens naar God, en is een geloofsdaad. Zonder liefde is er geen geloof.

Deze dag staan wij stil bij wat wij belijden als wij het Credo zingen, en proberen deze getuigenis te verdiepen, te verinnerlijken.

 

 

Op het diocesaan heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood bieden wij u een maandelijkse gebeds- en bezinningsdag aan op donderdagen. Een moment om op adem te komen en rust en stilte op u te laten in en doorwerken. Een dag van gebed en inleiding, met onder andere de heilige Mis en aanbidding van het heilig Sacrament en gelegenheid tot een persoonlijk gesprek en het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening, de biecht.

De dagen worden geleid en verzorgd door pastoor Anton Overmars, priester van het Heiligdom.

Om aan deze dag of dagen te kunnen deelnemen dient u zich aan te melden, vanaf 10 u tot rond 17 uur. Wij vragen een vergoeding inclusief de maaltijd van € 27,50. Als dit voor u bezwaarlijk is betaal dan naar draagkracht. Kunt u meer bijdragen graag. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@olvternood.nl of telefonisch 072-5051288.

 

Volgende data:  18 mei 2023

Date

20 april 2023

Tijd

10:00[tribe_events_calendar_options]TijdRangeSeparator17:00

Kosten

€27.50
Tags

Locatie

Gastenhuis
Hoogeweg 65
Heiloo, Nederland

Organisator

Pr. Anton Overmars

Delen