Bericht van de bisschoppen J. Punt en J. Hendriks op Barmhartigheidszondag 2020

Ładowanie Wydarzenia
  • To wydarzenie minęło.
Zondag-van-goddelijke-barmhartigheid-olvternood

Bericht van de bisschoppen J. Punt en J. Hendriks op Barmhartigheidszondag 2020

Dit keer geen nieuwe corona-maatregelen vanuit de bisschoppen, en helaas ook nog geen verlichting daarvan.

Wel wens ik u mede namens de bisschoppen nog een Zalig Pasen!

 Nu de gewone viering van Beloken Pasen en daarmee van de Zondag van de Goddelijke Barmhartigheid in de parochies niet mogelijk is, vragen de bisschoppen uw aandacht voor de viering daarvan in de kathedraal, die te volgen is via de livestream. In de middag is er een internationale viering in meerdere talen waarin enige migrantengemeenschappen vertegenwoordigd zijn: Livestream Barmhartigheidszondag

In de avond is er een speciaal programma voor tieners: Lees meer op het website van het Bisdom Haarlem-Amsterdam

Hier de Livestream voor jongeren Barmhartigheidszondag.

 

Ook vanuit het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood wordt een livestream verzorgd, waarna biechtgelegenheid wordt aangeboden: Feest van de Goddelijke Barmhartigheid OLV ter Nood

Tenslotte vragen de bisschoppen u om op de websites van uw parochies aandacht te besteden aan de livestream die verzorgd wordt vanuit de kathedraal, zeker wanneer de parochie zelf geen livestream aanbiedt. Meer info op de pagina van het bisdom Haarlem-Amsterdam.

Livestream Kathedraal Bisdom Haarlem-Amsterdam

De vieringen worden inmiddels door vele mensen gevolgd en teruggekeken, en uit de reacties blijkt dat mensen het zeer waarderen om bekende gezichten te zien in een kathedraal die de meesten wel eens hebben bezocht. Dit roept tevens een gevoel van saamhorigheid op. Dat is toch net iets anders dan de viering die wordt uitgezonden op televisie, hoewel ook velen daarmee natuurlijk vertrouwd zijn.

Naast de vieringen zal op het kanaal binnenkort ook een ander aanbod te vinden zijn, gericht op verschillende leeftijdsgroepen, dat als doelstelling verdieping en verbinding zal hebben.

Van: Kanselier B. Putter, namens de bisschoppen.

Location

Livestream

Organizator

Bisdom Haarlem-Amsterdam
Telefon:
023-5112600
Email:
info@bisdomhaarlem-amsterdam.nl
Strona internetowa:
www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

Delen