Tienerkamp Break-out

Let's Move! Van 3 t/m 7 augustus in het Julianaklooster Heiloo


Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2017 een tienerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Het kamp zal plaatsvinden van donderdag 3 t/m maandag 7 augustus op het heiligdom in Heiloo. Vijf dagen lang met ruim 35 tieners op kamp. Leer nieuwe vrienden kennen, stel je vragen over het geloof en neem deel aan een actief en geweldig programma in en om het heiligdom.

Dit is het moment! Dit is de start van iets groots. Jij bent zelf het begin van wat komen gaat. Alleen gebeurt er niks als je niet in beweging komt. Ben je klaar voor het avontuur? Kom uit je luie stoel en Let’s Move! Jezelf in beweging krijgen is niet altijd makkelijk en gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Toch ben jijzelf degene die bepaalt welke kant jouw leven op gaat, welke beweging jij maakt. Maar waar begin je mee en hoe zet jij de eerste stap?

Vier dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd te beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een speciale activiteit, een bonte avond en nog veel meer. Dit kamp nemen we in het bijzonder we tijd voor en met God. Kom in beweging en ga op weg met Hem! Vind jouw eigen unieke talenten en stel je vragen aan God, het geloof en de kerk!

Ben je al vaker geweest en wil je een extra stap zetten en meer uit jezelf en het geloof halen? Geef je op met het codewoord: ‘moving on’!

Twijfel je nog of wil je iets proeven van sfeer op dit tienerkamp.

Bekijk hier een aantal foto’s van tienerkamp Break-out 2016.

Ben je tussen de 12 en 15? Meld je dan nu aan!

Details

wat: Tienerkamp Break-out
waar: Juliana Klooster Heiloo
wie: 12 t/m 15 jaar
wanneer: 3 t/m 7 augustus
prijs: € 85
download: Download de flyer
aanmelden: zusters@olvternood.nl
072-7370085
organisatie: Heiligdom Onze lieve vrouw ter Nood
Blauwe Zusters
Jong bisdom Haarlem

Ben je in de leeftijd van 12-15 jaar? Houd je van actie en wil je meer van je katholieke geloof weten? Geef je dan op voor ons tienerkamp/zomerkamp 'Breakout! thema 'Let's Move!'. We organiseren het tienerkamp van vrijdag 3 t/m 7 augustus 2017. Wat we gaan doen blijft wel een klein beetje verrassing. Zeker is dat we gaan handboogschieten, touwtrekken, volleyballen, waterballonnen schieten, tafeltennissen en niet te vergeten: keihard lachen! Schrijf het kamp daarom nu alvast in je agenda, want dit wil en mag je niet missen!

Tienerkamp 2017 informatie Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo

Kom deze zomer naar Tienerkamp BREAKOUT, met als thema: LET'S MOVE! Vier dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden een onvergetelijke tijd beleven, vol sport en spel, de natuur in, een bonte avond en nog veel meer. Natuurlijk nemen we ook tijd met God. Durf jij samen met Hem een ommekeer te maken?! Wat betekent het voor jou om te geloven? Vind jouw unieke talenten en krijg antwoord op de vragen die jij hebt aan God!

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met de blauwe zusters:
Email: of telefonisch via: 072-5054051.

¬ terug naar boven


Download Flyer Tienerkamp 2016 'Breakout! Return!'


Klik hier om de flyer voor het zomerkamp 'Breakout! Return!' te downloaden (PDF file opent in nieuwe venster). Of klik op de afbeelding van de flyer hierboven.

Voor opgave en meer informatie kunt u contact opnemen met de zusters. Hun contactgegevens vind u hierboven.

¬ terug naar boven


Op deze pagina


¬  Zomerkamp voor tieners en vormelingen

¬  Download info zomerkamp 2016

Programma's Vormelingen, Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo voor alle vormelingen!