Algemene informatie over de programma's en zomerkampen voor tieners en vormelingen


Ieder jaar biedt Missionair Centrum 'Het Julianaklooster' bij Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo voor tieners die zich voorbereiden op het Sacrament van het Heilig Vormsel zaterdagen aan waarin zij op eigentijdse wijze worden bevestigd in het katholieke geloof.

Aan het programma kunnen maximaal 25 tieners per zaterdag meedoen. In het actieve programma wordt het geloof gekoppeld aan de ervaring van sport en spel. Zo wordt bijvoorbeeld de ervaring van teamgeest gekoppeld aan de Heilige Geest die ons verenigt, inspireert en kracht geeft voor de goede (wed)strijd van het geloof. Zo ook wordt bijv. boogschieten op een doelschrijf gekoppeld aan een catechese over het doel van het leven.

Het programma wordt samengesteld en begeleid door de 'Blauwe Zusters'. Groepen van ver hebben de mogelijkheid vrijdagavond te komen en dan te overnachten, mits op zowel de jongens-, als de meidenslaapzaal tenminste één begeleider slaapt en toezicht houdt. Overige begeleiders hebben de mogelijkheid te overnachten op een privékamer voor € 25,- all in. Het sport en spelprogramma op de zaterdag begint om 10:00 uur. De kosten per kind, zijn € 15,-.
Programma's en Zomerkampen Vormelingen Onze Lieve Vrouw ter Nood. Heiloo

Voor opgave voor deze zaterdagen kunt u contact opnemen met de zusters:
Email: of telefonisch via: 072-5054051.

¬ terug naar boven


Zomerkamp 2015 'Breakout!' - Jij komt toch ook!


Ben je in de leeftijd van 12-15 jaar? Houd je van actie en wil je meer van je katholieke geloof weten? Geef je dan op voor ons zomerkamp 'Break-out'. We organiseren het kamp van woensdag 8 juli t/m vrijdag 10 juli. Aan het programma wordt nog gewerkt. Wat we gaan doen blijft wel een klein beetje verrassing. Zeker is dat we gaan handboogschieten, touwtrekken, volleyballen, waterballonnen schieten, tafeltennissen en niet te vergeten: keihard lachen! Schrijf het kamp daarom nu alvast in je agenda, want dit wil en mag je niet missen!

Tienerkamp 2015 Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met de zusters:
Email: of telefonisch via: 072-5054051.

Deze informatie kunt u ook nalezen op onze Zomerkamp pagina.

¬ terug naar boven