Gasten


Gasten mogen rust en bezinning verwachten maar kunnen zich ook verheugen op de levendigheid van een huis waarin jongeren en andere groepen zich welkom weten. Wij houden ons aan de nachtstilte: tussen 22.30 uur en 8.00 uur wordt iedereen verwacht op de eigen kamer te zijn en geen geluid te maken dat andere gasten kan hinderen.

U kunt vanzelfsprekend ook intekenen op georganiseerd verblijf. Als u geen ervaring heeft met logeren in een religieus huis, is een "retraite" een goede instap optie.

Het gastenhuis heeft een eigen entree. U ontvangt een sleutel voor het eigen entree en de kamer. Naar buiten toe biedt de entree toegang tot de kloostertuin en het bedevaartpark. In huis is een kapel waar de rector en de seminaristen een gebedsritme onderhouden dat wisselt naar gelang de seizoenen en bijzondere dagen. Gasten zijn van harte welkom aan te sluiten. De kapel is altijd open en beschikbaar voor persoonlijk gebed.

¬ terug naar boven


Gastenkamers


Het gastenhuis heeft 13 kamers, waarvan 8 geschikt zijn voor tweepersoonsgebruik. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. Bij het gastenhuis hoort een huiskamer met een gemakkelijke bank, een boekerij en een kleine keuken. Hier worden de broodmaaltijden genoten. Van de gasten verwachten wij dat zij zelf zorgen voor de afwas. De warme maaltijd kan naar verkiezing in de huiskamer of in de refter (het restaurant) genuttigd worden. Gasten kunnen onderling afspreken om in stilte te eten. Wij houden ons aan de nachtstilte: tussen 22.30 uur en 8.00 uur wordt iedereen verwacht op de eigen kamer te zijn en geen geluid te maken dat andere gasten kan hinderen.

Gastenkamer

¬ terug naar boven


Op deze pagina


¬  Gasten

¬  Gastenkamers

Meer informatie via het secretariaat:


Diocesaan Heiligdom
Onze Lieve Vrouw ter Nood
Hoogeweg 65
1851 PJ Heiloo
E-mailadres:

Het secretariaat is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 15:00 en bereikbaar onder telefoonnummer 072-5051288.

Rekeningnummers


Gironummer Diocesaan Heiligdom: IBAN NL25INGB0000672168 - BIC INGBNL2A

Banknummer Diocesaan Heiligdom: IBAN NL42RABO0120502399 - BIC RABONL2U